Про це повідомляє Економічна правда.
Скорочення кількості продовольчих втрат є однією з важливих передумов досягнення мети «світ без голоду» та запобігання змінам клімату.
З огляду на це учасники щорічної наради Монреальського протоколу, яка відбувалася у Римі в суботу, 9 листопада, підписали зобов’язання щодо скорочення кількості харчових продуктів, які псуються в результаті поганого охолодження. Серед цих країн – члени ЄС, США, Китай, і багато країн Америки, Африки та Азії.
Читайте: У Сеулі вирощують овочі в метро: корейці успішно інтегрують вертикальні ферми
Відзначено, що через недостатнє охолодження у розвинених країнах втрачається близько 9% продуктів, які швидко псуються, а в країнах, що розвиваються, – близько 23%.
Передбачається, що розроблення досконалих методів охолодження допоможе скоротити викиди парникових газів, а також шкідливих газів, які використовуються в системах охолодження і кондиціонування повітря.
Landlord раніше повідомляв про про конкретні дії фермерів та підприємців, які допоможуть зберегти світ у глобальному вимірі. Серед цих дій – скорочення кількості харчових відходів.
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!