Якщо ви ще не занурилися у бізнеспроцеси або не встигли оновити свій організм після тривалих новорічних і різдвяних свят, то нагадуємо, що все ж варто піклуватися про здоров’я заздалегідь. Ви будете приємно вражені, що це можливо зробити в неймовірно мальовничому місці з максимальним комфортом для вас.
А ми підготували коментарі щодо планів Edem від команди фахівців, тих, хто посправжньому любить свою справу.
Країна Edem
Кожна людина щодня вирішує складні завдання, приймає рішення та потрапляє у стресові ситуації. На жаль, стреси і втома стали невід’ємною частиною сучасного життя. І якщо ви опинилися у такій ситуації — вам неодмінно треба завітати до країни Edem. Ваш вибір у будьякому випадку буде бездоганним.
Комплекс поєднує п’ятизірковий готель та унікальний Центр відновлення здоров’я. Усього в готелі 100 номерів, чотири вишуканих ресторани та п’ять залів для конференцій та банкетів.
Серце комплексу — медичний центр, що розмістився на площі 800 кв. м і працює за прикладом найкращих швейцарських клінік. Основні його напрями: детокс, бальнеологія, гідротерапія, дієтологія, лікування водою і травами, естетична медицина, а також апаратна косметологія для відновлення краси, здоров’я та енергетичної гармонії. А в розкішному спа можна відновити життєві сили, залишивши далеко-далеко робочі будні та міську метушню.
Олексій Волошин, генеральний директор Edem Resort Medical & Spa:
На 2020 рік ми приготували для гостей країни Edem багато нових відкриттів, нових продуктів.
Так, ми першими у Західній Україні відкриваємо гольф-поле на дев’ять лунок, продовжимо виробляти своє вишукане едемське вино, яке можна скуштувати під час перебування в комплексі.
Цього року будуть запущені одразу п’ять нових медичних та оздоровчих програм і багато іншого. Тож ми чекаємо саме на вас, з вашими родинами, друзями. Побачимося у чудовій країні Edem!
Олексій Башкірцев, головний лікар комплексу Edem Resort Medical & SPA:
“Цього року комплекс запропонує відвідувачам одразу п’ять програм детоксикації та очищення організму, в яких детоксикація вже реалізована більш глибоко, вводяться нові методики еферентних методів лікування — це фільтрація крові та плазми за допомогою внутрішньовенних маніпуляцій. Наразі контроль детоксу ми здійснюємо на медичному аналізаторі, під час чого перевіряється вміст жиру, м’язів, води, мінералів, внутрішнього жиру.
У програмах ми також почали застосовувати ультразвукову ліпосакцію, за допомогою якої можна швидко та ефективно працювати над локальними жировими відкладеннями.
Нагадаю, що програми Detox починаються з діагностики, консультації лікаря і лабораторних досліджень. За результатами аналізів я корегую програму детоксикації відповідно до індивідуальних особливостей гостя. Кожного дня гості проходять апаратний і мануальний масаж, що очищує організм.
Також у щоденному розкладі гіпоксітерапія — процедура, що сприяє відновленню серцевосудинної системи, підвищує резерви організму й покращує роботу мітохондрій у кожній його клітинці. Програма включає індивідуальні заняття з фізичного відновлення з персональним реабілітологом, гідромасажні ванни з обгортанням та енергетичним душем, а також процедури тюбаж.
Ми дотримуємося принципу триразового харчування, яке нейтралізує відчуття голоду, допомагає підтримувати гормональний баланс протягом дня та стимулює фази детоксикації.
А ще цього року є унікальна можливість стати членом клубу ER The Health Club, який є територією однодумців, свідомих щодо свого здоров’я.
Читайте: Євраліс 2.0. Перезавантаження – Найджел Твейтс
Члени клубу мають особливі умови щодо придбання програм, отримують спеціальні пропозиції, беруть участь у найважливіших заходах Edem. Раз на рік серед членів клубу відбувається обговорення інвестиційних можливостей у профілактичній медицині”.
Алекс Брага, фахівець у галузі Healthy Cuisine, шефкухар ресторану Terrace by the lake:
“Terrace by the lake — це must visit для кожного, хто не уявляє життя без гастрономічних відкриттів, хто обожнює куштувати незнайомі делікатеси і традиційні страви у новому амплуа. Нам подобається вражати гостей. Ми дуже тонко відчуваємо побажання відвідувачів, тому вони завжди отримують те, що очікують. Основна концепція буде близька усім: меню ресторану базується виключно на свіжих і сезонних продуктах. Спосіб приготування кожного має свою тактику й передбачає акуратність та обережність.
Усі майбутні меню будуть сезонними. Особливість у тому, що кожна нова карта страв існуватиме всього чотири місяці. Таким чином гості завжди зможуть куштувати нові інтернаціональні страви. Щодо свіжості: середземноморську рибу та морепродукти кухарі будуть отримувати через прямі перевезення літаком із Франції, Італії та навіть Мальдів.
А ціновий діапазон підібраний так, щоб задовольнити всіх: від гурманів кобе (яловичина преміумкласу), татакі (метод приготування м’яса за японською технологією) і до любителів гарбузового супу з кокосовим молоком та імбиром.
Щоб дивувати гостей, ми повинні мати можливість підтримувати гастрономічне різноманіття цілий рік. Золоті правила — це правила міжнародної сучасної гастрономії, де всі інгредієнти працюють, взаємодіють, доповнюють одне одного. Просто потрібно знати, як змусити їх працювати.
Взимку я зазвичай вживаю продукти материка, такі як гриби, солодка картопля, топінамбур, скорзонера… Страви, що містять більше тваринного білка, ніж рослинного, — ризото, букатіні качоепепе, фуагра. Це пов’язано з необхідністю збалансувати вітамінні, смакові та калорійні показники страви.
Але ринок дуже потребує зелених страв з великою кількістю спаржі, романеско тощо, які, на жаль, є імпортними. Та сподіваюся, що тенденція збільшення вирощування інгредієнтів і продуктів, які так необхідні високій кухні, буде в Україні зберігатися і розвиватися”.
Нагадаємо, раніше фахівці Edem Resort спростовали міфи штучного інтелекту в медицині.
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!