
Про це повідомляє Інфо Шувар.
За результатами опитування 13 представників м’ясопереробної галузі різного масштабу з різних регіонів, більшість із них працює або виключно з українською сировиною, або із сировиною, що завозиться офіційними імпортерами. Контрабандну продукцію можуть використовувати лише фізичні особи і дрібні виробники ковбасних виробів у прикордонних регіонах.
Читайте: Їжте менше червоного м’яса: чому експерти радять змінити раціон заради клімату
Найбільше нелегальних поставок свинини в Україну було 2014 р. В Асоціації свинарів України відзначають, що частота випадків контрабанди свинини знижується і не має критичного впливу на ринкову ситуацію.
Landlord раніше повідомляв про те, на чому економлять українські виробники ковбас.