Про це повідомляє ТСН.
За словами українського фермера Євгенія Андрієнко, який займається виведенням екзотичної для України породи свині, найцінніше у мангалиці – це сало. Воно не таке, як звичайне – має унікальну кремовість. Також із м’яса волохатої свині виготовляють хамон, що схожий на іспанський іберіко. 7-7,5 кілограми такого хамону в інтернеті можна придбати за ціною біля 1700-1900 гривень.
Читайте: Як правильно харчуватися: визначено найкращі дієти 2019 року
Фермер зазначає, що свині мангалиці більш стійкі до морозів, менше хворіють.
Як повідомляв LANDLORD, екс-гравець “Динамо” Домагой Віда збирається відкрити ферму, де буде вирощувати чорних свиней.
Фото: reins.com.ua
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!