НовиниРослинництво

Український яблучний сік шукає споживача. 68 % виробленої продукції у залишках

Про це повідомило EastFruit.

За прогнозами, загальнорічний показник виробництва яблучного соку продемонструє перше збільшення в цьому сегменті за останні п’ять років. Однак внутрішнє споживання цьогоріч суттєво не змінилося, а експорт взагалі впав на 15 % за підсумками трьох кварталів, порівняно з 2017-м.

Читайте: Нібулон зможе обслуговувати 140-метрові судна

Як наслідок – зросли залишки нереалізованої продукції. За даними Держстату, на кінець жовтня на переробних підприємствах залишилося 49,7 млн л яблучного соку, що більш ніж на 30 % перевищує торішній показник.

Раніше Landlord публікував 5 порад аграріям – що обов’язково має знати виробник яблук, аби вигідно продати свою продукцію на зовнішньому ринку.

Схожі статті

Кнопка "Повернутися до початку