У третьому кварталі 2021 року МХП у третьому кварталі збільшив виробництво курятини на 7% і склали до 194,2 тис. тонн.
Зазначається, що потужності з виробництва м’яса птиці цьогоріч задіяні повністю. Тому обсяги виробленої продукції істотно не змінилися порівняно з попереднім кварталом, коли було виготовлено 190,9 тис. тонн продукції.
Читайте: Через нестачу бджіл аграрії недоотримують 10% врожайності соняшника – МХП
Обсяги виробництва курятини протягом 9 місяців 2021 року залишились відносно стабільними і становили 551,7 тис. тонн. Для порівняння, результат січня – вересня минулого року – 541,6 тис. тонн.
При цьому в компанії зафіксували, що було продано 76,4 тис. тонн курятини. У порівнянні з попереднім кварталом це на 5% більше, але обсяги продажів курячого м’яса в Україні знизилися на 12%, ніж за аналогічний період торік.
У МХП такі зміни пояснюють скороченням продажу замороженої курятини: цілої курки, філе та четвертин.
Раніше Landlord повідомляв, що європейський підрозділ МХП побудував 7 нових майданчиків для вирощування бройлерів у Сербії.
Джерело: Укрінформ
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!