Кейси
-
Як переселенці з Донецька змогли створити прибуткову екоферму на Київщині
Розведення кіз, виробництво сиру та вирощування овочів було для подружжя аналітиків з Донецька в мирні часи лише хобі. Після вимушеного…
Читати далі » -
Влітку 2020 року вино бренду Стаховського Stakh Reserve з’явиться на ринку
Відомий тенісист Сергій Стаховський вже збирає врожай для елітного вина власного бренду. Обіцяє, що вино відрізнятиметься від продукції інших виробників…
Читати далі » -
10 років партнерства та найвищі показники врожайності: кейс Лімагрейн Україна та ТОВ Україна
Микола Романенко керівник сектора Центрально-Західного регіону компанії «Лімагрейн Україна» поділився досвідом співпраці з господарством «Україна», показники врожайності якого перевищують рівень…
Читати далі » -
Кактусове печиво: сімейна ферма в Мексиці відкрила спосіб протистояти змінам клімату
Кактус опунція – культура, популярна в Мексиці і дуже значуща для місцевих фермерів, оскільки може вирощуватися в посушливих умовах. Ціна…
Читати далі » -
Насіннєвий завод Україна: мрія, яка стала реальністю
Засновник групи компаній «Ерідон» Сергій Кролевець в ексклюзивному інтерв’ю Landlord розповів про тісну співпрацю з господарством ТОВ «Україна» й зокрема…
Читати далі » -
Хлопці-доярки та корови з ЄС: як створити прибуткову молочну ферму
Одним із еталонних активів господарства «Україна», що на Тернопільщині, є молочна ферма, яка, попри інвестиції в розмірі 96 млн гривень,…
Читати далі » -
150 робочих місць та жіноча футбольна команда: як господарство Берестівець побудувало село європейського рівня
Село Берестівець справді можна вважати українською Швейцарією. Чисто, охайно, рівні дороги, розвинена інфраструктура. Та заслуга в цьому далеко не держави,…
Читати далі » -
Гідні умови та висока зарплата: мотивація від Олега Крижовачука
Засновник господарства «Україна», Олег Крижовачук в ексклюзивному інтерв’ю редакції Landlord розповів про правила, які допомагають йому бути одним із найуспішніших…
Читати далі » -
1,5 млн економії плюс 30% до врожайності: чому господарство Берестівець обирає Ерідон
Господарство «Берестівець», засноване на Черкащині у далекому 1934 році, наразі є одним із найпотужніших агропідприємств України. Тут досягли вагомих показників…
Читати далі » -
Насіннєвий завод Крижовачука: перевтілення тактичного мислення в інновації
Насіннєвий завод у Скориках на Тернопільщині, зведений господарством «Україна», – це зразкове підприємство, яке стало прикладом втілення інновацій. Тут виробляють…
Читати далі » -
Равликова ферма на Львівщині: фермер розповів про перспективність бізнесу
У Жовківському районі, що на Львівщині, нині – сезон збирання равликів. Їх вирощують у полях на спеціальній фермі, розташованій у…
Читати далі » -
Економічна стратегія господарства Берестівець: чотири ключових принципи
Господарство «Берестівець» на Черкащині було засноване ще в 1934-му. Упродовж останніх 25 років його очолює Василь Чекаленко, який за чверть…
Читати далі » -
Як учитель побудував Україну: неймовірна історія Олега Крижовачука
Господарство «Україна» на Тернопільщині – одне з передових вітчизняних агропідприємств, відоме своїми сміливими експериментами і різними профілями діяльності: від звичайного вирощування…
Читати далі » -
Передбачив на 100 років наперед: як геніальність Жана Суффле допомогла створити агрогіганта
Сімейна справа, яка передається від діда до онука, може не тільки жити, а й успішно розвиватися понад 100 років. Це…
Читати далі » -
Бур’ян за валюту: на Київщині вирощують амарант та продають на експорт
Фермерське господарство в селі Переселення на Київщині налагодило експорт до Європи, Південної Кореї та Канади продуктів з амаранту – рослини,…
Читати далі » -
40 сортів хурми: екзотичний сад фермера з Тернопільщини
Іван Мерлавський із Чорткова на Тернопільщині вирощує близько 40 сортів хурми. Перші саджанці цієї культури привіз із США 10 років…
Читати далі » -
На Черкащині з’явилася ферма великих середземноморських равликів
Зараз у ПП «Регіон плюс» підростає маточне поголів’я їстівних равликів, а згодом фермери планують розвести равликів і для фармації.
Читати далі » -
1 тис. гривень за кілограм: як вирощують австралійських раків в Україні
Тропічні раки добре приживаються на півдні України та виростають удвічі більшими за українських родичів. Вирощують їх у ставках.
Читати далі » -
«Підсолодили» землю: на відходах цукрозаводу вирощують городину
Під Луцьком місцеві мешканці вирощують городину на полях фільтрації Гнідавського цукрозаводу - без усіляких добрив.
Читати далі » -
Львівський делікатес: фермери пропонують скуштувати вужів та полозів
Підприємці пройшли бюрократичний шлях, аби зміїне м’ясо в Україні визнали фермерським продуктом. Стверджують, що воно зміцнює імунітет, допомагає хворим на…
Читати далі » -
На Одещині заклали перший в Україні фісташковий сад площею 1,5 га
Перший в Україні фісташковий сад площею 1,5 га закладено в Одеській області. Фермер Андрій Петков з міста Ізмаїл посадив його…
Читати далі » -
Товар продає себе сам: ноу-хау від фермерів
Фермери з Сєвєродонецька впровадили торгівлю по-європейськи, яка передбачає повну довіру до покупця. Взяв товар – поклади гроші в ящик.
Читати далі » -
Найкращий тенісист України Сергій Стаховський став виноробом
У власності Сергія Стаховського та його партнерів 20 га виноградників у Закарпатті. Вино під брендом Stakh Reserve обіцяють вже взимку…
Читати далі » -
Креветки зі Жмеринки: незвичайна ферма на сонячній енергії
Єдина в Україні креветкова ферма вирощує тихоокеанську королівську креветку для найвибагливіших ресторацій, а також поступово переходить на використання сонячної енергії.
Читати далі » -
На Миколаївщині юрист-фермер вирощує чорноморських устриць
Андрій Пігулевський займається устричним бізнесом вже 8 років. Досвід перейняв у Франції та мріє передати родинну ферму на Тілігулійському лимані…
Читати далі » -
Болградські фермери знайшли спосіб, як привабити туристів на українських Дорогах вина та смаку
У місті Болград Одеської області, де зосередилася болгарська громада, сім’я Русєвих заснувала виробництво традиційних м’ясних делікатесів «Балканські ястія». На Дорогах…
Читати далі » -
Лаванда, спаржа, шафран: як завдяки нішевим культурам фермери побудували «маленьку Голландію» на Херсонщині
Агро – це не просто робота, це творчість, мистецтво! Відому істину доводить своєю діяльністю унікальне господарство «Шафран Любимівський», яке поєднало…
Читати далі » -
Як здобути високі врожаї пшениці: кейс господарства Прогрес
Фермерське господарство «Прогрес» має у своєму підпорядкуванні 4800 га землі у Варвинському районі Чернігівської області. Тут вирощують кукурудзу, пшеницю, ріпак,…
Читати далі » -
Сімейне господарство: як родинна етно-ферма на Одещині стала стрижнем для розвитку села
Сімейна етно-ферма «Білочі» – це яскравий приклад того, як можна поєднати стале господарство і традиційну сільську культуру. Тут використовують технології…
Читати далі » -
Як вирощують мелітопольську черешню: за 3 роки компанія інвестувала у свій розвиток 20 млн грн
Один із найбільших українських садівників – «Мелітопольська черешня» – обробляє 15 тис. га, з них 452 га – це сади,…
Читати далі »