Про це повідомляє Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва.
Підприємство «Порція Здоров’я», потужності якого розташовані на околиці Одеси, заснував понад 7 років тому одеський шеф-кухар Іван Воробйов. За цей час він став топ-постачальником мікрозелені у своєму місті.
Читайте: З владою ніколи не домовлявся: Олексій Вадатурський про свій перший мільйон
Основними каналами збуту продукції «Порція Здоров’я» є торгові мережі Сантим і Таврія-В, а також ресторани та кафе Одеси. Наразі виробник зацікавлений у збільшенні обсягів продажів у сегменті HoReCa.
Тепличне господарство «Порція Здоров’я» має площу лише 300 м2, проте обсяги виробництва становлять 50 кг на добу. Для мікрозелені це значний урожай!
Особливості виробництва
- Стелажі в теплицях розташовані в кілька ярусів.
- Освітлення – штучне.
- В якості ґрунту використовують кокосовий субстрат і агроволокно
- Поливають рослини очищеною водою.
- Застосовують лише органічні препарати «БТУ-Центр».
Наразі в господарстві готуються пройти сертифікацію за системою Organic Standard. Пошук постійних та надійних постачальників органічного насіння є головною сьогоднішньою проблемою підприємства.
Landlord раніше повідомляв про те, як вирощує огірки канадський агролідер: 250 га інноваційних теплиць.
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!