На сьогодні підприємство виробляє на добу 820 тонн продукції, яка відповідає високій категорії якості, зазначили в агрохолдингу «Астарта-Київ».
Читайте: Якими є три головні складові сталого розвитку аграрної галузі
«Компанія почала переробку цукру-сирцю для створення резервного об’єму цукру, забезпечення продовольчої безпеки та стабілізації ціни на продукцію в Україні на фоні їх прогнозованого зростання на світовому ринку у середньостроковій перспективі», — зазначав раніше засновник та генеральний директор «Астарта-Київ» Віктор Іванчик.
Як зазначають в агрохолдингу, поточні дані щодо врожаю у сезоні-2021 — оптимістичні. Для створення резерву продукції, достатньо буде імпортувати та переробити не більше 100—120 тисяч тонн цукру-сирцю.
Раніше Landlord повідомляв про те, що в червні знизилися світові ціни на зернові та рослинну олію.
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!