Про це повідомляє прес-служба Держспоживслужби.
За словами голови Держпродспоживслужби України Володимира Лапи, Уряд затвердив періодичність планового контролю підприємств. Раніше він проводився раз на рік. Тепер – раз на півроку. Окрім цього підставою для візиту співробітників на підприємство може стати доручення Прем’єр-міністра та обґрунтована скарга споживача.
Читайте: Держпродспоживслужбі дозволили перевіряти бізнес
Держспоживслужба не займається “рейдами” з перевірки продуктів, а проводить системну роботу, зазначає Володимир Лапа.
Як повідомляв LANDLORD, у 2019 р. операторів ринку харчової продукції перевірятимуть без попереднього попередження суб’єктів перевірки. Державний контроль буде ризик-орієнтованим.
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!