
Про це розповідає #ШОТАМ.
Тарас Назар має вищу освіту, працював економістом. Але залишив місто й перебрався до села Хомівка, що на Тернопільщині, аби його врятувати.
Коли Тарас сюди приїхав, у селі залишалося до сотні мешканців. Однак, потроху Хомівку вдається відроджувати.
Адже Тарас Назар закупив кіз, відкрив тут сироварню, набудував для любителів зеленого туризму та дауншифтерів будиночків. Тож місцевий люд отримав роботу, а приїжджі – можливість помилуватися красотами та скуштувати смачного сиру з козячого молока.
Читайте: Кейс фермерів зі Львіщини: козиний сир з лавандою та чилі
Саме сир приваблює туристів. Тарас Назар пояснює: смак продукту різний, бо залежить від трав, які споживали кози.
Важливо, аби в раціоні кіз було присутнє різнотрав’я, говорить фермер. А також додає: при виробленні сиру не застосовує ніякої хімії. Тож продукція натуральна й корисна для здоров’я.
Тарас Назар запрошує до Тернопільщини усіх, хто втомився від суєти міста й хотів би перепочити на природі.
Landlord раніше повідомляв, що зелений туризм і агронауку Україна розвиватиме у партнерстві з Латвією.