Про це повідомляє HortiDaily.
Родина Overgaag фактично підняла тепличні овочі спочатку в Нідерландах, а потім переїхала до Центрального узбережжя Каліфорнії, щоб продовжити традиції сімейного фермерського господарства.
Читайте: Корабель матері: у мережі з’явилося приголомшливе відео торнадо у США
Піт Овергааг вирощує зелень і салат гідропонним способом у теплицях, де налагоджено контроль світла, температури, вологості та поживних речовин. Контролюючи ці фактори, фермер отримує реальну можливість підвищувати врожайність, скорочувати терміни вирощування і виробляти однорідний, високоякісний продукт на цілорічній основі.
Продукцію на фермі збирають зі збереженням коренів; зірвані салат і зелень упаковують в унікальні прозорі контейнери, які функціонують як міні-теплиці. Фермер запевняє, що навіть після збирання його продукція лишається «живою», тож має виняткову, довговічну свіжість!
Hollandia Produce вирощує салат-латук, червоний салат, крес-салат, органічний салат-латук і органічний крес-салат.
Подивитися відео можна тут.
Landlord раніше повідомляв про те, що канадській компанії вдалося змінити сприйняття споживачами червоного салату. Застосовуючи гібридну LED-систему освітлення, у тепличному господарстві отримують насичений червоний колір листя, солодкого і хрусткого на смак, що має подовжений термін зберігання.
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!