Beermaster Brewery має намір зварити Ukrainian Golden Ale спільно з британською пивоварнею Neptun. Це пиво пивовари присвятять Євробаченню, розповів шеф-бровар крафтової пивоварні Beermaster Brewery Віктор ВАЩУК журналу “Напої. Технології та Інновації”.
Стеж за новинами у зручному форматі: Підписуйся на наш Twitter
Найближчим часом наша броварня має намір зварити Ukrainian Golden Ale спільно з британською пивоварнею Neptun. Це пиво присвячене цьогорічному Євробаченню, яке пройде у Великій Британії, проте в українському стилі. Тож у межах колаборації планується варка, а згодом у Великій Британії пиво “під Євробачення” варитимуть саме за таким рецептом, – розповів Ващук.
Окрім цього, ще кілька цікавих колаборацій з іноземними пивоварами також є в найближчих планах Beermaster Brewery. Адже навіть зараз споживачі дуже цінують різноманітність та оригінальність і чекають на новинки, зауважив Ващук.
Beermaster Brewery презентувала персиковий Milkshake – одну з цікавих редакцій пива ІРА. На вигляд пиво Bomb Tsupik нагадує молочний коктейль, а смакує як вершково-фруктове пюре. Оскільки рецептура напою передбачає додавання персикового пюре, його варять невеликими партіями, лише тоді, коли дозріває духмяний одеський персик.
Нині очікується ще один Milkshake – Crazy Orange, з додаванням пюре апельсина. Серію Milkshake у броварні планують розширити у період сезону свіжих фруктів – тоді її прихильники можуть очікувати на оригінальні новинки.
У 2023 році конкурс “Євробачення-2023” зголосилась прийняти Велика Британія, після того, як Україна перемогла на конкурсі 2022 року з піснею Stefania гурту Kalush Orchestra. Країна не змогла задовольнити вимоги відносно проведення пісенного конкурсу через безпекові побоювання, спричинені повномасштабним російським вторгненням в Україну. Велика Британія прийматиме конкурс удев’яте.
Нагадаємо, Білл Гейтс придбав 3,8% акцій однієї з найбільших пивоварних компаній світу — нідерландської Heineken Holding.
У селі Гораївка на Хмельниччині (Бакота), у садибі “Дім мандрівника”, зварили перше крафтове пиво “Бакітський гарбузовий ель”.
Пивоварня Hot House Brewing at Barone Gardens першою в Нью-Йорку розпочала вирощувати хміль у власній теплиці, з потенціалом 3-4 врожаї на рік. Завдяки комбінації тепличного та придбаного на ринку хмелю, тут виготовлятимуть оригінальні сорти пива.
Виноробна компанія “Шато Чизай” започатковує виробництво ігристих вин методом Шарма-Мартінотті на власних потужностях, а також запускає завод із виробництва виноградних спиртів.
Анна Лиса
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!