Про це повідомляє HortiDaily.
Підприємці, які організовують справу, визнають, що це свого роду експеримент, адже у світі не так багато пивоварень, які працюють із хмелем, вирощеним у теплиці.
Читайте: Німецьким виноробам бракує пляшок через рекордний урожай
Хміль із теплиці – не просто рекламний хід Hot House Brewing. Нова технологія дасть можливість пивоварні досягти різноманітності стилів пива: виготовляти оригінальні сорти, використовуючи для цього «мокрий» хміль, а також комбінацію тепличного і придбаного на ринку хмелю.
У перспективі компанія розраховує, що 90% сировини для пивоваріння, на якій вона працюватиме, становитиме хміль із власної теплиці.
Landlord раніше повідомляв про те, що вчені дослідили правду старої приказки «Пиво перед вином, і ви будете почуватися добре» й дійшли висновку, що це міф. В експерименті взяли участь 90 добровольців, розділених на три групи, в яких визначали інтенсивність похмілля залежно від поєднання та порядку споживання пива і вина.
Фото: Hot House Brewing at Barone Gardens
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!