НовиниРослинництво

Унікальний досвід: нью-йоркська пивоварня цілорічно вирощуватиме хміль у власній теплиці

Про це повідомляє HortiDaily.

Підприємці, які організовують справу, визнають, що це свого роду експеримент, адже у світі не так багато пивоварень, які працюють із хмелем, вирощеним у теплиці.

Читайте: Німецьким виноробам бракує пляшок через рекордний урожай

Хміль із теплиці – не просто рекламний хід Hot House Brewing. Нова технологія дасть можливість пивоварні досягти різноманітності стилів пива: виготовляти оригінальні сорти, використовуючи для цього «мокрий» хміль, а також комбінацію тепличного і придбаного на ринку хмелю.

У перспективі компанія розраховує, що 90% сировини для пивоваріння, на якій вона працюватиме, становитиме хміль із власної теплиці.

Landlord раніше повідомляв про те, що вчені дослідили правду старої приказки «Пиво перед вином, і ви будете почуватися добре» й дійшли висновку, що це міф. В експерименті взяли участь 90 добровольців, розділених на три групи, в яких визначали інтенсивність похмілля залежно від поєднання та порядку споживання пива і вина.

Фото: Hot House Brewing at Barone Gardens 

Схожі статті

Кнопка "Повернутися до початку