Про це повідомляє УНІАН.
Середня вартість десятка курячих яєць в Україні становила в лютому 23,9 грн. Зниження ціни зумовлено збільшенням обсягів виробництва.
За даними компанії Pro-Consulting, чинниками зростання продуктивності курей-несучок стали:
- модернізація і запуск нових виробничих об’єктів,
- оновлення поголів’я птиці, заміна на продуктивніші кроси останніх селекцій,
- впровадження сучасних високоефективних систем годування.
Читайте: Як стати одним із лідерів агроринку після втрати 50% активів – Бахматюк про спасіння Укрлендфармінгу
Аналітики передбачають, що в найближчі 5 років на українському ринку промислове виробництво курячих яєць зростатиме, також очікують зростання споживання яєць на душу населення.
Landlord раніше повідомляв про те, що яйця агрохолдингу Авангард отримали сертифікат Halal.
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!