Допоможе боротися зі стресом: у США презентували першу у світі каву з адаптогенними грибами

Peak State Coffee, провідний постачальник високоякісної органічної кави в США, оголосив про обмежений випуск екобанки “Coffee With Benefits”.
Про це пише newfood.media.
“Coffee With Benefits” – це лінійка адаптогенної кави преміум-класу, наповненої грибами. Преміум-кава запакована у банки, придатні для повторної переробки.
Стеж за новинами у зручному форматі: Підписуйся на наш Twitter
За словами Денні Уолша, засновника та генерального директора компанії, новий продукт принесе користувачам більше користі та задоволення. Зокрема, кава підтримує здоров’я мозку та допомагає краще справлятися зі стресом.
Компанія наповнює цільні органічні кавові зерна екстрактами таких грибів як адаптоген рейші, левина грива, кордицепс та чага. Запатентований процес дозволяє каві підвищити імунітет організму шляхом додавання антиоксидантів.
Завдяки технології вирощування та обсмажування кава Peak State Coffee менш кисла.
“Так ми поєднуємо любов до виняткової кави з неймовірною користю для здоров’я адаптогенних грибів, покращуємо смак і функціональність кави, одночасно відстоюючи екологічність”, – ділиться Уолш.
Читайте також: Чим загрожує надмірне споживання кави – вчені провели нове дослідження
Екобанки Peak State “Coffee With Benefits” доступні лише на вебсайті Peak State Coffee. Також очікується, що їх можна буде купити на Amazon.
Нагадаємо, кава стала одним з найбільших програшів у ритейлерів у 2022 році: робуста впала на 23%, а арабіка втратила чверть своєї вартості.
З 1 квітня 2023 року вартість кави зросла. Українські мережі супермаркетів раптово підвищують ціни на каву всіх марок, цукор та навіть вершки.
Шведська компанія з виробництва рослинних олій AAK оголосила про випуск замінника какао-масла (CBS). Запатентована сполука CBS на рослинній основі дає змогу використовувати до 15% інгредієнтів какао для смаку, CEBES Choco 15 від AAK також не містить трансжирних кислот (ТЖК).
Ключовий виробник какао-бобів у світі – Гана, попередила європейських покупців, що вони повинні бути готові платити за боби більше, оскільки продукція, вирощена відповідно до нових вимог ЄС, буде коштувати дорожче.
Валерія Пепеля