Ферма “ПеЧе” розпочала збір першого врожаю перців

Бренд гострих соусів “ПеЧе” розпочав збір врожаю перців на своїй київській фермі.
Про це повідомляє бренд на своїй сторінці в Instagram.
“На фермі “ПеЧе” перший врожай. Найшвидшими виявилися перці сорту Халапеньо та Падрон”, — зазначають крафтові виробники.
Цього року на фермі посадили 1250 кущів шести сортів. З цієї кількості має бути 0,5 т соусу.
Стеж за новинами у зручному форматі: Підписуйся на наш Twitter
“Перець — один із найрентабельніших продуктів, оскільки за правильного підходу з відходів лишається тільки хвостик. Сам перець йде на соус, з макухи можна виготовити олію чи спеції. Серед найближчих планів “ПеЧе” — виготовити 5 тис. банок соусу, створити сталий асортимент, збільшити земельні ділянки під перець та відразу після перемоги вийти на міжнародний ринок”, – розповів Микита Єфанов, співвласник бренду “ПеЧе”.
Нагадаємо, учені презентували новий унікальний сорт солодкого перцю. Гігантський солодкий перець Аконкагуа — найбільший сорт перцю. Ці красунчики по праву названі на честь гори Аконкагуа в Андах, найвищої гори в Америці. Солодкий перець Aconcagua Giant Sweet Peppers дозріває від зеленого до помаранчевого та червоного кольорів і є досить солодким, майже фруктовим перцем.
У результаті, у результатах багатьох досліджень вченим Науково-дослідного інституту овочебаштанних культур та картоплі Узбекистану вперше вивели новий сорт рокамболю – овоча, який також символізує цибулю-чесноком, причасниковою цибулею, єгипетською цибулею або іспанським часником.
У 2022 році в зареєстрованому Науково-дослідному інституті овочебаштанних культур та картоплі Узбекистану запатентували новий сорт часнику під назвою “Жануб”, що в перекладі означає “Південь”
Валерія Пепеля