НовиниРослинництво

Переробка вівса в Україні: аналітики відзначають зростання

Про це повідомило АПК-Информ.

За оцінками аналітиків, у 2018/19 МР обсяги продовольчої переробки вівса можуть сягнути 80 тис. тонн, що на 11 % більше від минулорічного показника.

Читайте: Агропродсервіс: досвід кращих

Відзначається, що, за вказаний вище період виробництво продуктів типу «мюслі», в яких ключовим компонентом є вівсяні пластівці, також переважає показник попереднього сезону на 27 % (3,6 тис. т).

Раніше ми повідомляли про те, що в нинішньому році очікується зменшення виробництва вівса, пшениці, жита, гороху, гречки, проса, сорго та цукрових буряків.

Схожі статті

Кнопка "Повернутися до початку