Про унікальне виробництво за технологією HTD-technology пише SEEDS.
Про інноваційну технологію без цукру та консервантів розповіла виданню Євгенія Нечитайло, директор з маркетингу компанії LiQberry, що виробляє унікальну пасту. HTD-technology – це винахід українських вчених, який дозволяє не лише зберігати корисні властивості свіжих ягід, але й примножувати їх. А саме: пасти містять також цінні компоненти шкірки та кісточок ягід, які розщеплюють та додають у пасту.
HTD-technology є інноваційною гідротермодинамічною технологією переробки ягід. Вчені використовували у своїй інноваційній розробці ефект кавітації, високого тиску і низькотемпературного гідролізу.
Євгенія Нечитайло зазначає, що при заморожуванні або при термічній обробці ягід втрачається 70% корисних речовин. Їхній продукт зберігає ці речовини на 100%.
Читайте: Кейс фермерів зі Львіщини: козиний сир з лавандою та чилі
Компанія провела клінічні дослідження в провідних інститутах України. Вони підтвердили позитивний вплив пасти на організм людини. Так, дослідження довели, що у людей з цукровим діабетом поліпшується зір, рівень цукру в крові. Також паста допомагає стабілізувати тиск. Ягідна паста виробництва LiQberry – потужний іммунокорректор. Це, звісно, не ліки, але натуральний продукт, який при тривалому застосуванні може дати потужний терапевтичний ефект. Тим більше, що одна із паст – із чорниці, а, як відомо, цю ягоду рекомендують для поліпшення зору.
Аналогів українській ягідній диво-пасті немає в усьому світі. Зараз компанія виробляє сім паст. Використовується для виробництва сертифікована сировина із Західної України.
Як повідомляв раніше Landlord, родина з Київщині виготовляє яблучний сік прямого віджиму.
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!