НовиниРослинництво
Німеччина зменшує вміст цукру в продуктах харчування

Про це повідомляє Укрцукор.
Німецькі виробники обіцяють зменшити вміст цукру в дитячому харчуванні на 20 %, у напоях – на 15 %.
Читайте: Людина року в бізнесі – Times назвав прізвище
Міністр продовольства і сільського господарства Німеччини Юлія Клекнер заявила, що вона домовилася про це із підприємцями, зокрема із Союзом зернового і млинового господарства Німеччини.
Проте в організації споживачів Foodwatch беруть під сумнів реалізацію таких планів підприємствами добровільно і вважають, що уряд має вжити жорстких заходів щодо зниження шкідливих інгредієнтів у харчуванні.
Landlord раніше повідомляв про те, що Узбекистан збирається обмежити виробництво та імпорт товарів з високим вмістом цукру, жирів та солі.