Про роботу компанії та плани її розвитку розповів власник холдингу «Миронівський хлібопродукт» Юрій Косюк розповів в інтерв’ю Ліга.Бізнес.
«Я думаю, що МХП потихеньку йтиме до кулінарної компанії, яка годує людей. Тобто, курка стане одним з елементів сировини. Хорека, ритейл – це наші клієнти, і ми хочемо прийти до них ближче за допомогою клієнтських сервісів», – заявив Юрій Косюк.
Вендінговий бізнес з курячими бульйонами – це ідея його сина. Юрій Косюк підтвердив, що в найближчих планах – будівництво бульйонного заводу.
Читайте: Український експорт курятини в ЄС призупинено через пташиний грип
Для України вендінговий бізнес (продаж товарів і послуг за допомогою торговельних апаратів) – доволі новий напрямок, який уже зарекомендував себе як надійний та прибутковий.
Як раніше повідомляв Landlord, Forbes оцінює статки Косюка в $1,3 млрд, він потрапив до найбагатших людей світу, усього у рейтингу Forbes 7 українців.
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!