McDonald’s створює додаткову мережу ресторанів під назвою CosMc’s. Гігант швидкого харчування поділився декількома подробицями про проект. Заклади розпочнуть роботу наступного року, повідомляє CNBC.
Стеж за новинами у зручному форматі: Підписуйся на наш Twitter
CosMc’s – це концепція невеликого формату, в якій закладено всю ДНК McDonald’s, але зі своєю унікальною індивідуальністю, – пояснив генеральний директор McDonald’s Кріс Кемпчинскі.
На початку 2024 року компанія протестує CosMc на кількох об’єктах в “обмеженій географії”.
Назва нового бренду походить від CosMc, талісмана McDonaldland, який з’являвся в рекламі наприкінці 1980-х і на початку 1990-х років. CosMc – прибулець з космосу, який жадає продукції McDonald’s. У рекламі показано, як об’єкт, схожий на НЛО, приземляється у Макдональдленді, у нього виростають голова та шість рук, і він каже: “Привіт, земляни, це CosMc. Я прилетів із космосу з торговою місією”.
Бренд відроджує CosMc після того, як повернення ще одного талісмана McDonald’s, Гримаса (Grimace), спричинило фурор у США. У червні мережа бургерних представила обід Grimace Birthday Meal, до якого входив молочний коктейль яскраво-фіолетового кольору.
Гримас та його комбо-страви стали популярними у соціальних мережах, збільшивши відвідуваність та продажі в ресторанах США.
Нагадаємо, McDonald’s припинив використовувати помідори для приготування їжі в більшості своїх закладів на півночі та сході Індії на тлі п’ятикратного зростання ціни них, оскільки несприятливі погодні умови обмежили врожайність цієї культури.
Виявляючи турботу про диких бджіл, кілька ресторанів McDonald’s у Швеції обладнали на своїх дахах вулики і висаджують навколо квіти та різноманітні рослини. Віддати належне природоохоронному проекту цих локацій покликана ініціатива компанії – створення McHive. У новому міні-ресторані не подають бургерів і фрі – він функціонує як повноцінний вулик.
Загальна вартість 100 найкращих брендів досягла $3 трлн, що на 16% більше, ніж роком раніше ($2,7 трлн).
У столиці США, Вашингтоні, почав роботу перший український ресторан Ruta.
Анна Лиса
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!