Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук в.о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева.
Учасники курсу зможуть дізнатися про:
- нове харчове законодавство України;
- операторів ринку;
- простежуваність у харчовому законодавстві.
А також отримають відповіді на запитання:
- Що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам?
- Що таке НАССР (і як же правильно читати цю абревіатуру)?
Читайте: Лише громадянам України і не більше 200 га в одні руки – Ольга Трофімцева про відкриття ринку землі
За словами Ольги Трофімцевої, курс буде корисний:
- представникам агробізнесу (отримають інформацію, які нові вимоги ставляться перед ними);
- фахівцям держсектора в харчовій галузі (зможуть переосмислити суть своєї рутинної роботи).
- кожному українцю (дізнаються, як отримати безпечний харчовий продукт).
Мінагрополітики оголосило про можливість реєстрації на курс, починаючи з 12:00 8 квітня 2019 р., за посиланням.
HACCP (англ. Hazard Analysis and Critical Control Point) – система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок. Це система управління, в якій безпечність продуктів харчування досягається шляхом аналізу та контролю небезпечних хімічних, мікробіологічних та фізичних чинників – від сировини до обігу та споживання готової продукції.
Landlord раніше повідомляв про те, що 4 лютого Президент підписав закон «Про інформацію для споживачів про харчові продукти», яким регулюється порядок маркування харчових продуктів і вводяться штрафи за надання недостовірної інформації на упаковці.
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!