12 гектарів органічних теплиць: у Канаді зростає попит на місцеву і органічну продукцію

Про це повідомляє HortiDaily.
NatureFresh Farms – канадська компанія, яка застосовує інноваційні технології для вирощування овочів у теплиці. Цього року вона подвоїла своє органічне виробництво, щоб задовольнити підвищений попит на цю продукцію в країні.
Читайте: Експорт зерна, дрони та агротехніка: як Корея планує співпрацювати з Україною
Тепер площі органічного перцю в Лімінгтоні зросли до 30 акрів (близько 12 га). На канадському ринку NatureFresh Farms планує бути присутньою упродовж дев’яти місяців – з кінця березня до грудня.
Сьогодні компанія пропонує споживачам такі органічні овочі: довгі англійські огірки, помідори, а також міні-перець і міні-огірки. Планує додати інші товари, зокрема збільшити кількість сортів томатів.
У компанії кажуть, що у своїх діях йдуть за попитом: канадський споживач все більше прагне до органічної продукції і все частіше висловлює свою прихильність до місцевих продуктів харчування, не довіряючи «продовольчим милям».
Тому підприємство ставить за мету нарощувати місцеве виробництво як у Канаді, так і в штаті Огайо – для американського ринку. Унікальну систему вирощування розроблено у партнерстві з голландською компанією Van der Knapp Group.
Компанія також надає великого значення упаковці – шукає можливості зменшити використання пластику. На сьогодні вже запустили новий пакет із матеріалу, який підлягає компостуванню.
Landlord раніше повідомляв про те, що в Німеччині створено супермаркет некрасивих овочів. Власниця збирає у фермерів овочі та фрукти, які не підійшли під високі стандарти супермаркетів.