Про це повідомляє Укрцукор.
Менший показник обсягу зібраного врожаю можна пояснити значним скороченням посівних площ у цьому сезоні. Середня цукристість коренеплодів – 16,3 %, що на 7 % нижче, ніж за останні 3 роки.
Читайте:Україна відмовляється від вирощення тепличних овочів
Показник середньої урожайності, навпаки, досить високий – 49,4 т. Найбільший він у Львівській, Вінницькій та Київській областях (55–60 т/га), найменший – на Харківщині (37,0 т/га) та Кіровоградщині (34,8 т/га). В окремих господарствах урожайність сягає понад 80 т/га.
Раніше Landlord повідомляв про те, що в Австралії прогнозується зменшення вмісту цукру в безалкогольних солодких напоях, оскільки сенат планує ввести на них податки через епідемію ожиріння серед населення.
Фото: Укрцукор
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!