Новини / Технології     02 січня 2019 11:06

В Ізраїлі розробили унікальну технологію для експорту ягід

Ізраїльська компанія StePac розробила нову технологію упаковки, яка зберігає, навіть при перевезенні на далекі відстані, епікутикулярний віск на лохині, що є зовнішнім показником свіжості продукції. Інновація необхідна насамперед для виробників та експортерів ягід, які працюють з китайським ринком.

Про це повідомляє EastFruit.

Нова ізраїльська упаковка виготовлена на основі поліаміду. Модифікована атмосфера в упаковці не перешкоджає утворенню епікутикулярного воску на лохині і зберігає його. Завдяки цьому ягоди залишаються свіжими, не втрачають смак і твердість при перевезенні навіть на такі віддалені ринки, як Китай.

Читайте: 5 прогнозів на 2019 рік: дефіцит добрив та посуха

«Збереження природного епікутикулярного воску є більш важливим параметром, ніж навіть маса ягід, оскільки це зовнішній показник свіжості. На китайському ринку ціни на такі ягоди вищі», – наголосив Гері Уорд, менеджер з технічного розвитку StePac.

Landlord раніше повідомляв про те, що саме має знати виробник яблук, аби вигідно продати свою продукцію на зовнішньому ринку – 5 порад для рентабельного експорту.

Новини за темою:  Україна витрачає на імпорт сиру в 4 рази більше, ніж заробила на експорті
Сподобався цей матеріал?
Підтримайте його автора!

Читайте також