Зі смаком тунця та ікрою минтаю: японці продаватимуть твердий майонез для бутербродів

Компанія Bourbon повідомила, що планує випускати у Японії твердий майонез, нарізаний скибками, пише Громадське.
На підприємстві зазначають, що твердий майонез вирішили випускати, тому що з ним зручніше робити бутерброди – поклав скибку на хліб і готово. Або ж можна розігріти бутерброд з овочами у мікрохвильовій печі, що теж швидко та корисно.
Читайте: Продукція Чумак продаватиметься в найбільшому супермаркеті Сінгапуру
Продаватимуть два види продукту: перший – зі смаком тунцю, другий класичний з ікрою минтаю. У складі кожної упаковки буде чотири скибки. Також у компанії говорять, що разом з майонезом почнуть випускати і тверде яблучне повидло, яке теж продаватимуть порізаним на скибки – по 5 в упаковці.
Дата початку продажу оновлених продуктів – 2 березня. Вартість твердого майонезу – 200 японських єн (44 гривні), твердого повидла – 250 єн (55 грн).
You Can Thank Japan for Inventing Convenient Sliced Mayonnaise https://t.co/Tsl2mVrHEF
— B-Side Gourmet (@B_Side_Gourmet) February 23, 2020
Раніше LANDLORD розповідав, як у штаті Массачусетс фермери перетворюють харчові відходи в енергію.