НовиниТехнології

360 т на рік: медоварня під Києвом виготовлятиме напій за старовинним рецептом

Про це повідомляє Seeds.

Наразі введено в експлуатацію першу чергу виробництва – цех на 120 т на рік, з дотриманням усіх технологій і санітарних режимів.

Читайте: Як Поплавский заробляв 2$ млн на місяць та чому вкладає гроші в агробізнес

«Практично все обладнання виготовлене з харчової нержавійки, встановлена італійська лінія з розливу напоїв… Уже пройдена сертифікація згідно зі стандартами ХАСП, ІСО та іншими вимогами», – розповів експерт з агроефективності Мирон Пундор.

Подію вважають знаковою для України, оскільки із запуском цього виробництва покладено початок промисловому медоварінню в країні.

Landlord раніше повідомляв про те, що український мед отримав срібну нагороду на виставці Apimondia 2019 у Канаді.

Схожі статті

Кнопка "Повернутися до початку