Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва.
Сім’я фермерів Sandra Gareau та Martina Blais, що живе за 70 км від Монреаля, займається ягідництвом, тваринництвом, а також тримає невелику стаціонарну пасіку на 70 вуликів. Тут виробляють мед з різнотрав’я, а ще – ріпаковий, люцерновий та лохиновий. Бджоли задіяні в запиленні лохини, що сприяє високому урожаю ягід.
Читайте: Насіннєвий завод Україна: мрія, яка стала реальністю
У господарстві збудовано невеликий сучасний цех з відкачування меду. На фермі виготовляють лікарські засоби та креми на основі бджолопродуктів. Усю свою продукцію господарі реалізують через власний магазин поблизу свого будинку.
Landlord раніше повідомляв про те, як працюють канадські пасічники: бджолоферма виробляє 680 т меду в сезон.
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!