Про це повідомляє Інфо-Шувар.
Аграрії наголошують, що такі терміни поставок можливі в тому разі, якщо погодні умови березня будуть наближені до стандартних.
Читайте: Кліматологи назвали головну загрозу для аграріїв в Україні
Споживання свіжих овочів в Україні зростає, і на початку сезону ціна на них є найвищою. Тож щоб не віддавати можливість заробити імпортерам, українські фермери самі освоюють нові технології і намагаються щороку стартувати зі своєю продукцією якомога раніше.
Першими в Україні зазвичай розпочинають сезон ранніх салатних овочів з «літніх теплиць» закарпатські виробники. Минулого року першу ранню капусту продавали на гуртових майданчиках за ціною 28–30 грн/кг.
Landlord раніше повідомляв про LED-технології у теплицях: як Латвія заощаджує на електроенергії.
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!