Українські виробники спромоглися розширити ринки збуту продукції тваринництва. Про це повідомляє пресслужба Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
Стеж за новинами у зручному форматі: Підписуйся на наш Twitter
“У вересні відкрито новий ринок експорту продуктів українського виробництва, а саме переробленого тваринного білка (не призначеного для споживання людьми) до Туреччини”, — йдеться у повідомленні.
Форма сертифіката розміщена на офіційному веб-порталі Держпродспоживслужби у розділі “Міжнародне співробітництво”, рубрика “Сертифікати на експорт з України“.
“Першим кроком для здійснення експорту харчових продуктів є запит оператора ринку до територіального органу Держпродспоживслужби”, — нагадали у відомстві.
Довідка. Міністерство закордонних справ України та Держпродспоживслужба спільно працюють над відкриттям нових ринків для українського експорту, надаючи підтримку виробникам та усуваючи технічні перешкоди в торгівлі, а також забезпечуючи державні гарантії щодо дотримання вимог країн-партнерів.
Нагадаємо, значна частка українських компаній впевнена, що у післявоєнний період буде відчутною галузева трансформація бізнесу. Насамперед відбуватиметься вихід на ринок ЄС.
Раніше Висоцький повідомив, що саме здебільшого викрадають росіяни в українських аграріїв.
Індія окреслила свою рекордну експортну мету на цей фінансовий рік, заявивши, що відправить торговельні делегації до таких країн, як Марокко, Туніс, Індонезія та Філіппіни, щоб вивчити шляхи збільшення постачання пшениці.
Анна Лиса
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!