Новини

На Житомирщині запрацював високотехнологічний завод із заморожування ягід та фруктів

У Житомирській області компанія Alte Foods побудувала та ввела в експлуатацію високотехнологічний завод із заморожування ягід та фруктів. Про це повідомляє прес-служба Асоціації “Ягідництво України”.

Зазначається, що завод введено в експлуатацію 1 липня 2021 року, а збудовано його лише за півроку з дотриманням міжнародних екологічних та санітарних норм. Виробничі лінії оснащені обладнанням для обробки плодів від провідних постачальників.

Задля максимального збереження всіх корисних властивостей ягід під час шокового заморожування застосовується сучасна технологія IQF та передова система оптичного сортування плодів, що гарантує високу якість продукції.

Читайте: Витрати на сільгоспвиробництво зросли майже на 35%

“Крім того, компанія має власну лабораторію якості, яка дозволяє максимально точно дослідити продукцію та визначити її якість та клас”, — додають в асоціації.

Alte Foods орієнтується на довгострокове співробітництво з українськими постачальниками якісної сировини та партнерство з покупцями як в Україні, так і в країнах ЄС, Азії та Північної Америки.

Раніше Landlord повідомляв про те, що в Україні стартував сезон цукроваріння.

Джерело: Agravery

Марченко Наталія

У журналістиці з 2014 року. Старший редактор стрічки новин landlord

Схожі статті

Кнопка "Повернутися до початку