Новини / Рослинництво     04 травня 2019 10:12

Міні-перець Tribelli – новий тренд у Північній Америці. Урожай збирають на ходулях

Солодкий міні-перець під назвою Tribelli цілорічно вирощує в теплицях компанія Divine Flavor. Різнокольорові сорти дають можливість яскравої упаковки, що сприяє активним продажам. Урожай працівники збирають на ходулях, оскільки рослин виростають досить високими.  

Про це повідомляє HortiDaily.

Компанія Divine Flavor, яка займається вирощуванням тепличних овочів, у середині травня відкриває виробничі площі в Баха-Каліфорнія на період літнього сезону.

Читайте: Каліфорнійська компанія продає першу продукцію, вирощену роботами

Основні потужності Divine Flavor розміщуються в мексиканському регіоні Сіналоа. Сезон збору врожаю триває із середини листопада до першого тижня травня, проте далі вирощування урожаю починає в цьому регіоні сповільнюватися. Тож компанія переходить до більш м’якого клімату Каліфорнії, щоб зберегти стабільність обсягів виробництва.

Одна із перспективних культур Divine Flavor – міні-перець Tribelli, що має червоний, помаранчевий і жовтий сорти. Усі міні-перці Divine Flavor вирощуються в тепличному середовищі. Тим не менш, погода все ще відіграє велику роль, а виробники Каліфорнії повідомили про загальні гарні умови в цьому сезоні, що сприяють отриманню гідних урожаїв.

Landlord раніше повідомляв про різнокольорові сорти солодкого перцю Palermo – червоного, жовтого, помаранчевого та шоколадного кольорів.

Читайте також