Про це повідомляє HortiDaily.
Компанія Divine Flavor, яка займається вирощуванням тепличних овочів, у середині травня відкриває виробничі площі в Баха-Каліфорнія на період літнього сезону.
Читайте: Каліфорнійська компанія продає першу продукцію, вирощену роботами
Основні потужності Divine Flavor розміщуються в мексиканському регіоні Сіналоа. Сезон збору врожаю триває із середини листопада до першого тижня травня, проте далі вирощування урожаю починає в цьому регіоні сповільнюватися. Тож компанія переходить до більш м’якого клімату Каліфорнії, щоб зберегти стабільність обсягів виробництва.
Одна із перспективних культур Divine Flavor – міні-перець Tribelli, що має червоний, помаранчевий і жовтий сорти. Усі міні-перці Divine Flavor вирощуються в тепличному середовищі. Тим не менш, погода все ще відіграє велику роль, а виробники Каліфорнії повідомили про загальні гарні умови в цьому сезоні, що сприяють отриманню гідних урожаїв.
Landlord раніше повідомляв про різнокольорові сорти солодкого перцю Palermo – червоного, жовтого, помаранчевого та шоколадного кольорів.
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!