Новини    18 березня 2025 18:13

Kernel планує збільшити виробництво кулінарної олії у 2,5 раза


Агрохолдинг Kernel планує значно розширити виробництво кулінарної олії, збільшивши його обсяги у 2,5 раза протягом наступних 3-5 років. Компанія також активно розвиває експорт, орієнтуючись не лише на Європу, а й на ринки Близького Сходу, Африки та Азії. За словами CEO Євгена Осипова, синхронізація українських регуляторних вимог з міжнародними стандартами є ключовим фактором для завоювання нових ринків.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Це рішення пов’язане зі зростанням попиту на кулінарну олію як на внутрішньому, так і на міжнародних ринках.

Наразі Kernel експортує 40% своєї переробленої продукції, що значно вище середнього показника в Україні. Компанія активно розвиває експортні можливості, орієнтуючись не лише на країни Європейського Союзу, а й на ринки Близького Сходу, Африки та Азії. За словами CEO Євгена Осипова, ці регіони мають великий потенціал для збуту української агропродукції.

«Український агроекспорт орієнтується не лише на ЄС, а й активно розвиває експорт у країни Близького Сходу, Африки та Азії. Це дозволяє нам диверсифікувати ризики та забезпечити стабільність збуту», – зазначив Осипов.

Одним із ключових факторів для успішного виходу на нові ринки є синхронізація українських регуляторних вимог з міжнародними стандартами. На думку Осипова, це дозволить українським виробникам легше інтегруватися у глобальні ланцюжки поставок і забезпечити конкурентоспроможність на світових ринках.

«Україна має синхронізувати регуляторні вимоги з міжнародними стандартами. Це дозволить нам вийти на нові ринки збуту та забезпечити стабільність експорту», – підкреслив він.

Новини за темою:  Данський фонд IFU інвестуватиме в агросектор України: у фокусі – переробка, зрошення та біоенергетика
Сподобався цей матеріал?
Підтримайте його автора!

Читайте також

Ще немає новин у цій стрічці ...