Про це повідомляє Агро-Центр.
Олександр Щербина з Житомирської області – власник незвичайної ферми, де вирощують біля 700 еко-курей, які несуть органічні яйця. Окрім цього на фермі ростуть лохина, малина та огірки. Усі ці продукти мають сертифікати, що підтверджують їхню органічність. Відходи на чистий гумус в еко-господарстві переробляють спеціальні черв’яки з Каліфорнії. Цей гумус використовують для живлення рослин. Органічних курей не можна тримати у клітках – на 6 курей має бути 1 кв.м. Тож, на фермі вони вільно гуляють та їдять виключно органічне зерно, крейду та морські мушлі.
Читайте: Що треба знати фермеру, аби уникнути рейдерства
Збуває органічну продукцію Олександр Щербина у власних магазинах.
Як повідомляв LANDLORD, фермер з Тернопільщини відкрив цех з переробки соломи на паливні брикети, які можуть замінити дрова, вугілля та природний газ.
Відео: Ля село Фото: Агро-Центр
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!