НовиниФінанси

Чай зберігали в тарі з-під яєць – на Кіровоградщині оштрафували харчове підприємство

Про це повідомляє на своєму сайті Держпродспоживслужба.

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області провели планове інспектування і на одному з підприємств зафіксували низку порушень технологічних процесів у кондитерському цеху, зокрема перехрещення сировини та готової продукції, зберігання суміші трав’яних чаїв у тарі з-під курячих яєць тощо.

Читайте: З великим бізнесом не спілкуються, як з колгоспом: Коломойський критикує Зеленського

За порушення гігієнічних вимог у виробництві та обігу харчових продуктів підприємство має сплатити штраф у розмірі 41 730 грн. Також фахівці Держпродспоживслужби області надали підприємству пропис щодо усунення виявлених порушень.

Landlord раніше повідомляв про те, що у світі щороку від зараженої їжі вмирає 420 тис. людей. ФАО інформує про новітні способи визначення безпечності продуктів.

Схожі статті

Кнопка "Повернутися до початку