
Про це повідомляє на своєму сайті Держпродспоживслужба.
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області провели планове інспектування і на одному з підприємств зафіксували низку порушень технологічних процесів у кондитерському цеху, зокрема перехрещення сировини та готової продукції, зберігання суміші трав’яних чаїв у тарі з-під курячих яєць тощо.
Читайте: З великим бізнесом не спілкуються, як з колгоспом: Коломойський критикує Зеленського
За порушення гігієнічних вимог у виробництві та обігу харчових продуктів підприємство має сплатити штраф у розмірі 41 730 грн. Також фахівці Держпродспоживслужби області надали підприємству пропис щодо усунення виявлених порушень.
Landlord раніше повідомляв про те, що у світі щороку від зараженої їжі вмирає 420 тис. людей. ФАО інформує про новітні способи визначення безпечності продуктів.