Новини / Технології     24 лютого 2020 17:04

Зі смаком тунця та ікрою минтаю: японці продаватимуть твердий майонез для бутербродів

Японська компанія випускатиме твердий майонез та тверде повидло, які допоможуть швидше готувати бутерброди та тости. Майонез коштуватиме - 200 японських єн (44 грн), повидло - 250 (55 грн).

Компанія Bourbon повідомила, що планує випускати у Японії твердий майонез, нарізаний скибками, пише Громадське.

На підприємстві зазначають, що твердий майонез вирішили випускати, тому що з ним зручніше робити бутерброди – поклав скибку на хліб і готово. Або ж можна розігріти бутерброд з овочами у мікрохвильовій печі, що теж швидко та корисно.

Читайте: Продукція Чумак продаватиметься в найбільшому супермаркеті Сінгапуру

Продаватимуть два види продукту: перший – зі смаком тунцю, другий класичний з ікрою минтаю. У складі кожної упаковки буде чотири скибки. Також у компанії говорять, що разом з майонезом почнуть випускати і  тверде яблучне повидло, яке теж продаватимуть порізаним на скибки – по 5 в упаковці.

Дата початку продажу оновлених продуктів – 2 березня. Вартість твердого майонезу –  200 японських єн (44 гривні), твердого повидла –  250 єн (55 грн).

Раніше LANDLORD розповідав, як у штаті Массачусетс фермери перетворюють харчові відходи в енергію.

Читайте також