Новини    24 квітня 2018 13:47

Виробництво кондитерських виробів з цукру зменшилось на 3%


За січень-березень 2018 року в Україні виробництво кондитерських виробів із цукру склало 16,5 тисяч тонн, що на 3,4% менше ніж у цей же період 2017 року.

Про це повідомляють у Національній асоціації цукровиків України «Укрцукор» з посиланням на дані Державної служби статистики.

Проте, згідно повідомленню, лише за березень 2018 року було вироблено на 33% більше ніж у лютому поточного року.

«В березні поточного року було вироблено 6,1 тисяч тонн цукрових кондитерських виробів, що більше на 33,1% до минулого місяця і на 1,1% більше до березня 2017 року», – повідомляють в Держстаті.

Новини за темою:  Kernel: захист портів і агроінфраструктури залишається головним викликом для аграрного сектору України

Читайте також

Ще немає новин у цій стрічці ...