Про це повідомляє Агро Центр.
За даними компанії, заморожений хліб популярний у закладах харчування, де не можливо організувати випікання хліба. Продають, зазвичай, хліб-напівфабрикат у пекарнях при супермаркетах, в торгових центрах, кафе, на АЗС та у сервісах доставки обідів. Сьогодні завод за добу виготовляє 30 тонн чіабатти, французьких багетів та інших артизанських хлібів. В планах – збільшення потужностей до 90 тонн. 50% продукції Chanta Mount планує реалізувати в Україні, іншу половину – експортувати.
Читайте: 5 нововведень, які полегшили життя садівникам та виноградарям
Як повідомляв LANDLORD, в Україні на Херсонщині почали вирощувати перлини.
Фото: charivne.info
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!