Про це повідомляє Gazete Duvar.
Ягоду презентували на 26-й міжнародній виставці продуктів харчування і напоїв «FoodProduct».
За смаком мінікавун практично не відрізняється від звичайного. Лише всередині може бути присмак білого огірка. Виробники радять використовувати кавун як дитячі ласощі, прикрасу до страв або замість снеків.
Читайте: Через теплу осінь сезон експорту українського кавуна триває довше звичайного
Мустафа Ерюст, гендиректор «Erüst Tarım», вважає, що подібний кавун зробить Анталію ще популярнішою в світі.
Упаковка із 40-50 мікрокавунами обійдеться у 8 турецьких лір ($1,4).
Посівна площа для кавуна наразі становить 500 кв. м., однак у майбутньому буде розширюватися. Крім мінікавунів, компанія займається також випуском крихітних огірків, кабачків і баклажанів.
Як раніше повідомляв Landlord, фермер Анатолій Патій у власній теплиці під Києвом вирощує унікальні сорти фруктів. Селекціонеру вдалося вивести новий сорт ананасу, який дає плоди вагою до 15 кг. Унікальні саджанці Анатолія Патія закуповують по всьому світу. В Італії та Іспанії ростуть лимони з українським корінням, в Арабських Еміратах – карликові банани, майже в усіх країнах колишнього СРСР – цитрусові.
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!