Український підприємець Сергій Пивовар евакуював своє підприємство “Солодкі уяви” з Покровська до Львова. Це третя релокація виробництва, адже історія бренду розпочалася ще в Донецьку. Про це він розповів Свої. Сity.
Стеж за новинами у зручному форматі: Підписуйся на наш Twitter
Нині у львівському цеху окрім печива, тістечок, мафінів, тортів та вафель, є ще й цукерки з темного пива. Вони мають чорний колір та зовні нагадують мармелад. Назвали солодощі “Кокс” – на честь вугілля.
Ми вже комунікуємо з місцевими барами щодо продажу цих цукерок в їхніх закладах, — ділиться планами Сергій Пивовар.
Виготовляють такі цукерки з крафтового українського пива, яке замовляють в барі “Човен”. Виробники сподіваються, що їхній винахід оцінять і вони зможуть розпочати співпрацю із закладами.
Нагадаємо, на Прикарпатті молочна ферма “Мукко” знову випустила у продаж сир з віскі витримкою понад 6 місяців “Старий Стрий”.
Ферма Panbaran на Київщині створила патріотичний український сир “Чорнобаївка”.
Ізраїльський стартап ANINA Culinary Art, Ltd. виробляє капсули швидкого приготування з “потворних” фруктів та овочів, такі як помідори, картопля та цукіні, а також зернових та бобових.
Вчені з Університету штату Айова в лабораторних умовах у марсіанському ґрунті виростили ріпу, редис та салат.
Раніше рослини, відправлені на Місяць, китайським космічним апаратом Chang’e-4, дали перші паростки. Це перший випадок проростання насіння в умовах низької гравітації і сильної радіації.
Анна Лиса
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!