Новини / Рослинництво     20 грудня 2018 11:14

Німеччина зменшує вміст цукру в продуктах харчування

До 2025 р. Німеччина значно знизить вміст цукру, солі та жиру в продуктах харчування. Німецькі підприємства самі вперше взяли на себе такі зобов'язання.

Про це повідомляє Укрцукор.

Німецькі виробники обіцяють зменшити вміст цукру в дитячому харчуванні на 20 %, у напоях – на 15 %.

Читайте: Людина року в бізнесі – Times назвав прізвище

Міністр продовольства і сільського господарства Німеччини Юлія Клекнер заявила, що вона домовилася про це із підприємцями, зокрема із Союзом зернового і млинового господарства Німеччини.

Проте в організації споживачів Foodwatch беруть під сумнів реалізацію таких планів підприємствами добровільно і вважають, що уряд має вжити жорстких заходів щодо зниження шкідливих інгредієнтів у харчуванні.

Landlord раніше повідомляв про те, що Узбекистан збирається обмежити виробництво та імпорт товарів з високим вмістом цукру, жирів та солі.

Читайте також