Керівництво материнської компанії підприємства “Верес” прийняло рішення про закриття або передачу в оренду непрофільного бізнесу компанії.
Як повідомляє UMDIS.
“Орендар отримає не тільки виробничі потужності компанії, але і можливість продавати значну частину вироблених грибів консервному підприємству “Верес”, що знаходиться в 2 км від грибної ферми”, — говориться у повідомленні.
Умови оренди оговорюються окремо з потенційними орендаторами.
Стеж за новинами у зручному форматі: Підписуйся на наш Twitter
Грибна ферма і компостне виробництво “Верес” почали свою діяльність у 2004 році.
Виробничі потужності складаються з 27 бункерів Фази 1, 14 туннелів Фази 2 (70 т компосту кожен), 36 камер вирощування гриба по 706 м² виробничої площі кожна (9 модулів по 4 камери, загальна площа вирощування 25 426 м²), цеху виробництва покрівельної суміші, складу готової продукції, складу зберігання сировини, офісних та інших приміщень, техніки.
Виробнича потужність — понад 4 тис. т гриба на рік. Загальна площа земельної ділянки — 32 га.
На підприємстві є газова та твердопаливна котельні. Значна частина обладнання та приміщень знаходиться у зношеному стані.
На цей час підприємство працює і забезпечене персоналом.
Адреса: Черкаська обл. Канівський р-н, с. Литвинець, вул. Грибна, 1.
Нагадаємо, грибарня “Боровик” на Львівщині займається виробництвом грибів вже понад двадцять років. Тут вирощують 120 т продукції на місяць і, навіть, експортують за кордон.
Компанія Nature Green нарощує свою присутність на ринках ЄС та буде постачати гриби до Німеччини.
У підвальному приміщенні хостела в селі Ружичанка на Хмельниччині вимушені переселенці зі східних областей почали вирощувати на продаж печериці.
Валерія Пепеля
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!