Новини    23 жовтня 2021 12:19

МХП Косюка збільшив виробництво курятини

Все птахівницькі підприємства МХП продовжували працювати на повну потужність

У третьому кварталі 2021 року МХП у третьому кварталі збільшив виробництво курятини на 7% і склали до 194,2 тис. тонн.

Зазначається, що потужності з виробництва м’яса птиці цьогоріч задіяні повністю. Тому обсяги виробленої продукції істотно не змінилися порівняно з попереднім кварталом, коли було виготовлено 190,9 тис. тонн продукції.

Читайте: Через нестачу бджіл аграрії недоотримують 10% врожайності соняшника – МХП

Обсяги виробництва курятини протягом 9 місяців 2021 року залишились відносно стабільними і становили 551,7 тис. тонн. Для порівняння, результат січня – вересня минулого року – 541,6 тис. тонн.

При цьому в компанії зафіксували, що було продано 76,4 тис. тонн курятини. У порівнянні з попереднім кварталом це на 5% більше, але обсяги продажів курячого м’яса в Україні знизилися на 12%, ніж за аналогічний період торік.

У МХП такі зміни пояснюють скороченням продажу замороженої курятини: цілої курки, філе та четвертин.

Раніше Landlord повідомляв, що європейський підрозділ МХП побудував 7 нових майданчиків для вирощування бройлерів у Сербії. 

Джерело: Укрінформ

 

Читайте також

Ще немає новин у цій стрічці ...