Новини / Кейси     01 квітня 2020 11:39

Як захиститися від коронавірусу на підприємствах: правила поведінки для робітників ІНФОГРАФІКА

Інфографіка та поради від ООН ФАО, які допоможуть убезпечити себе й не допустити поширення небезпечного вірусу.

У зв’язку з гострим розповсюдженням пандемії COVID-19 В Україні діє режим надзвичайної ситуації, відтак на агропідприємства лягло ще більше відповідальності – за посівну, власних працівників і продовольчу безпеку цілої країни.

Тому спеціалісти BASF підготували для аграріїв інфографіку та поради від ООН ФАО, які допоможуть убезпечити себе й не допустити поширення небезпечного вірусу.

Читайте: Як програма МетеоЗахист повертає впевненість аграріям

Так, для підприємств, які не можуть припинити роботу наразі краще:

  • розділити персонал на групи, що не контактуватимуть між собою. Якщо хтось з однієї групи захворіє, то в самоізоляцію доведеться відправляти не всіх, а лише одну групу. Решта колективу зможуть працювати;
  • розділити години прийому їжі, аби люди менше контактували між собою;
  • під час розвозки просити працівників не сідати одне біля одного, не тиснути руки та бажано не розмовляти. До та після розвозки дезінфікувати руки;
  • позаштатним працівникам (стажери, практиканти, фрілансери) рекомендувати залишатися вдома;
  • вентилювати приміщення, контролювати дистанцію між працівниками, змінювати медичну маску кожні 2-4 години;
  • за можливості проводити температурний скринінг працівників.

Нагадаємо, раніше Landlord повідомляв, як коронавірус нищить агросектор Італії.

Читайте також