Про це повідомляє Бізнес Цензор.
Вартість березневих ф’ючерсів на цукор-сирець зросла на торгах у Нью-Йорку у вівторок на 2,4% – до 14,5 центів за фунт. У ході торгів ціна досягла дворічного максимуму, зафіксованого з 11 січня 2018 року. Причиною здорожчання цукру-сирцю є падіння пропозицій на сировину.
Читайте: У цукрових підприємств зростають витрати на логістику. Укрцукор просить втрутитися Президента
Виробництво цукру в Бразилії в другій половині грудня впало на 82%, ніж рік тому. Таку статистику надають офіційні структури країни. Загалом місцеві компанії виробили за цей період 13 тис т цукру, на відміну від 73 тис т за аналогічний період минулого року.
Як відомо, Бразилія є найбільшим світовим виробником та експортером цукру.
Landlord раніше повідомляв про чотири причини зростання ціни на цукор.
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!