Bunge представила рослинну альтернативу вершковому маслу — Beleaf™ PlantBetter. Компанія, запевняє, що нововведення відповідає на зростаючий попит виробників харчових продуктів та пекарів, які шукають рослинні альтернативи, що відповідають стандартам традиційного молочного масла та легко інтегруються в їхнє виробництво.
У Bunge наголосили, що досягнення точної аерації, об’єму та смаку, необхідних для виробництва, наприклад, круасанів, є складним завданням для більшості альтернатив маслу.
“Beleaf™ PlantBetter — це революційна інновація, розроблена компанією Bunge, яка поєднує в собі екологічні властивості рослинного масла з безкомпромісними сенсорними властивостями й дієвістю молочного масла”, — запевнив президент Food Solutions у Bunge Аарон Бюттнер (Aaron Buettner).
Наголошується, що Beleaf™ PlantBetter має виразний аромат, смак і текстуру традиційного вершкового масла та складається з кокосового, какао-масла, ріпаку та лецитину. Його характеристики плавлення аналогічні молочному жиру. Нині альтернатива призначена для використання в хлібобулочних виробах, але у майбутньому планується розширити застосування на інші молочні та кондитерські вироби.
Нагадаємо, Антимонопольний комітет (АМКУ) наклав штраф у розмірі 2,67 мільйона гривень на ТОВ “Відді” за порушення законодавства щодо захисту від недобросовісної конкуренції, пов’язаного із введенням споживачів в оману.
Австрійська компанія KraftPal запропонувала альтернативу традиційним дерев’яним піддонам – інноваційні піддони, виготовлені з двостінного гофрованого картону.
Протягом десяти років альтернативне м’ясо стане повноцінною галуззю, вважає Елізабет Гутшенріттер, керуюча директорка з виробництва альтернативного протеїну в Cargill.
Маргарита Юзяк
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!