Комунальне підприємство “ФрутБанк” Мостиської міськради на Львівщині презентувало новинку – цукати з кабачків.
Про це повідомляється на сторінці підприємства у Фейсбуці.
Виробник зазначає, що більшість споживачів вважають, що цукати виготовлені не з кабачків, а з інших фруктів.
“Пропонуємо для Вас новинку, цікавий і солодкий продукт – цукати із кабачків. Також за нашою традицією повністю натуральний продукт, навіть в якості барвника використовуємо смородину та червоний буряк. Радимо спробувати, адже на смак лише 5% опитаних кажуть що це кабачок (на думку інших 95% — банан, диня, кавун тощо)”, – йдеться у повідомленні.
Стеж за новинами у зручному форматі: Підписуйся на наш Twitter
Нагадаємо, підприємство “Фрут банк” зі Львівської області, яке перепрофілювалося з виробництва джемів на виробництво борщів і супів швидкого приготування, за 10 місяців передало військовим понад 4000 пакетів сухих наборів.
Магазин екопродуктів “Смак Карпат” розпочав виробництво та продаж цукатів із соснових шишок. Зауважується, що продукт хвойного дерева дозволяє вести ефективну боротьбу з бактеріальними та вірусними інфекціями, а також має протигрибкову дію.
На Дніпропетровщині виготовляють сухий борщ для української армії.
Валерія Пепеля
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!