Новини

Заготівля свинини до Великодня відчутно пожвавилася

В останній тиждень березня заготівля свинини до Великодня відчутно пожвавилася: планові ціни реалізації товарного поголів’я підвищилися до 47-49,5 грн/кг, а очікувана середньоринкова позначка через це «підстрибнула» більш ніж на 3,5% за тиждень. Про це повідомляє Аналітичний відділ Асоціації «Свинарі України».

Під час торгів у кінці попереднього тижня виробники свинини відзначали практично ажіотажний попит на живець свиней забійних кондицій з боку заготівельників.

Закуповуючи сировину на передостанній до Великодня тиждень, представники м’ясопереробної галузі охоче бронювали партії на кілька днів наперед та досить спокійно сприймали підвищення котирувань.

Тож постачальники живця змогли підняти ціну реалізації на 1-2 грн/кг у порівнянні до цін 12-го тижня.

Динаміка закупівельних цін на живець свиней І-ї категорії потижнево, 2015-2018 рр.

Заготівля свинини до Великодня відчутно пожвавилася

Схожі статті

Кнопка "Повернутися до початку