В Україні спостерігається зміна цін на м’ясні продукти. Порівняно з червнем 2024 року, деякі види м’яса подорожчали, а інші – подешевшали.
Про це повідомили на порталі Мінфіну.
Свинина:
- Грудинка: подорожчала з 164,09 грн до 171,05 грн за кг.
- Лопатка: зросла в ціні з 161,96 грн до 164,11 грн за кг.
- Ошийок: значне зростання з 255,79 грн до 267,20 грн за кг.
- Підчеревок: трохи подешевшав з 162,36 грн до 159,63 грн за кг.
- Ребра: ціна знизилася на 48 копійок до 161,63 грн за кг.
- Шашлик: помітне зниження з 225,68 грн до 208,19 грн за кг.
Курятина:
- Стегна: зросли в ціні на 7,56 грн до 108,06 грн за кг.
- Гомілка: подорожчала на 5,39 грн до 73,61 грн за кг.
- Філе: збільшилася вартість на 7,65 грн до 162,61 грн за кг.
- Тушка: трохи подешевшала на 3,61 грн до 77,44 грн за кг.
Яловичина:
- Гуляш: подорожчав на 10,51 грн до 280,54 грн за кг.
- Ребра: ціна залишилася незмінною – 168,95 грн за кг.
Загалом ринок м’яса в Україні показує тенденцію до помірного підвищення цін з деякими винятками в окремих категоріях продукції.
Нагадаємо, свинина і курятина: яке м`ясо найчастіше обирають українці.
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!